Usaha2 Pemuda Pas cuba menjajah pemikiran orang2 veteran

Mac 6, 2007 at 6:01 am (Berita Panas!)

6 Mac 2006, (KuntaKinte). Baru-baru ini pihak pembangkang iaitu Pas telah cuba menjajah pemikiran warga2 emas atau veteran dengan mengunakan cara kotor iaitu ‘ziarah’.

Mereka iaitu Timbalan Ketua Dewan Pemuda PAS Pusat, Ustaz Idris Haji Ahmad dan konco2nya cuba berbaik2 dengan penduduk di kawasan DUN Trong dan sebaik mungkin cuba menjajah dan menunjukkan bahawa pihak mereka bersimpati ke atas mereka.

Tektik kotor seperti ini iaitu menjajah pemikiran orang2 lama supaya memilihkan Pas adalah tektik lama yang mana penduduk kawasan tersebut telah dapat membacanya terlebih dahulu.

Tapi menurut Harakah Daily, warga emas yang dilawati hanyalah 10 orang. Cuba ada fikir, takkanlah hanya 10 orang sahaja warga emas yang dilawati sedangkan kawasan yang dilawati adalah daerah Trong???mungkin penduduk lain sudah lali dan lemau dengan janji2 yang tidak akan dikabulkan oleh pihak pembakang.

Mungkin 10 orang (yang ditulis) itu adalah ibu bapa penyokong fanatik pas! Tapi yang lebih memusykilkan adalah kenapa hanya 3 nama sahaja yang ditulis sedangkan laporan yang ditulis adalah 10 orang?? layari ini untuk lebih lanjut http://harakahdaily.net/v061/index.php?option=com_content&task=view&id=6687&Itemid=29

Advertisements
%d bloggers like this: